08-630 07 25

Mån-Fre: 08:00-18:00

Lör-Sön: 09:00-16:00

Få offert

Tjänster

Flytthjälp

Du behöver inte oroa dig när du ska beställa flytthjälp. Våra kompetenta och erfarna medarbetare på Flyttkalle erbjuder dig inte bara bohag- och företagsflyttar utan din flyttfirma hjälper dig även med större uppdrag nedan. Det enda du behöver göra är att kontakta oss så ordnar vi det utan någon huvudvärk.

Magasinering

Vad än tillfället kräver, litet som stort, har du som vår kund möjligheten att magasinera sina möbler och ägodelar vid flytt på ett säkert sätt och till ett lågt pris.

Evakuering

När man flyttar händer det ofta att man finner saker man inte längre behöver eller som, helt enkelt, gått sönder. Detta kan göra flytten betydligt mer omständig än vad man först planerade. Vi hjälper dig med att bli av med dem saker som du inte längre behöver och, på detta sätt, göra din flytt till en behagligare upplevelse.

Flyttstädning

När man precis flyttat till ett nytt hem är det få som har en brinnande önskan för att åka tillbaka och städa sitt gamla hem. Bara det nya hemmet kräver en hel del tid och ansträngning för att få i ordning. Att se till att du lämnar ditt gamla hem städat och fint för dem nya ägarna är något vi hjälper dig med genom vår tjänst ”flyttstädning”.

Flyttlådor

Vid flytt händer det ofta att olyckor sker just på grund av flyttlådor som inte håller. Låna kostnadsfritt våra extra starka flyttlådor. Dessutom kan vi leverera fram till din dörr.

Packning

Vi hjälper dig gärna med att packa inför flytten när det behövs som mest. När du väljer denna tjänst använder vår specialutbildad personal av material som skyddar godset och hanterar ömtåligt och känsligt material med omsorg. Några av de verktyg som används vid packning är lådor, sofföverdrag, bubbelplast, wellpapp, emballagepapper, silkespapper, tejp och för att göra det lättare att hitta sedan så markeras lådorna med dess innehåll.